×

Oma huone on kirjallisuusmedia, jossa tarkastellaan kirjoja, kulttuuria ja kirjoittamista tuoreista ja kiinnostavista näkökulmista. Sivustoa ja podcastia luotsaavat toimittajat Anniina Nirhamo ja Ulla Lehtinen.

Kirjagrammaajan käsikirja on ilmestynyt!

Haluaisitko oppia tekemään maagisia kirjasisältöjä Instagramiin? Me kirjoitimme käsikirjan kaikille bookstagramista kiinnostuneille yhdessä Bibbidi Bobbidi Book -kirjablogin Minnan ja Lauran kanssa! Sähköinen Kirjagrammaajan käsikirja on nyt ilmestynyt!

Aami-kollektiivin julkaisemasta Kirjagrammaajan käsikirjasta löytyy yli 30 sivua vinkkejä oman bookstagram-tilin ylläpitämiseen. Kirjassa pohditaan muun muassa seuraavia asioita:

  • Miten otetaan täydellinen flatlay-kuva? 
  • Mitkä ovat parhaat puhelinsovellukset kuvien editoimiseen? 
  • Miten hashtageja käytetään ja miten ne voivat auttaa uusia ihmisiä löytämään kuvasi? 
  • Miksi bookstagramissa kaikki näyttää samalta? 
  • Miten kirjoitetaan täydellinen kirja-arvio? 
  • Miten arvostelukappaleet merkitään kuviin oikein ja miksi se on tärkeää?
Käsikirja sopii sinulle, jos olet jo perustanut kirjatilin ja haluat kehittyä bookstagrammaajana, jos vasta mietit bookstagram-tilin perustamista tai mikäli olet kiinnostunut ilmiöstä ja haluat sukeltaa syvemmälle sen maailmaan. 

Sähköisen Kirjagrammaajan käsikirjan voi ostaa Etsystä hintaan 9,90 euroa. Käy lataamassa myös Aami-kollektiivin nettisivuilta ilmainen pdf, jossa annetaan neljä vinkkiä, miten oman bookstagram-tilin voi viedä seuraavalle tasolle


Jos luet käsikirjan, haluamme ehdottomasti kuulla, millaisia ajatuksia se herättää! Voit antaa palautetta esimerkiksi Instagramissa käyttämällä tägiä #kirjagramkäsikirja. Muista tägätä @aamikollektiivi julkaisuun!


Oma huone

Ei kommentteja

Copyright © Oma huoneCREATED BY ThemeShine