×

Oma huone on kirjallisuusmedia, jossa tarkastellaan kirjoja, kulttuuria ja kirjoittamista tuoreista ja kiinnostavista näkökulmista. Sivustoa ja podcastia luotsaavat toimittajat Anniina Nirhamo ja Ulla Lehtinen.

Söpöimmät kirja-aiheiset Etsy-kaupat x 4 – Näistä kaupoista haluat ostaa kirjanmerkkisi!

Käsillätekijöiden maailmanlaajuinen kauppapaikka Etsy on täynnä toinen toistaan ihanampaa kirjoihin liittyvää rekvisiittaa. Keräsimme yhteen muutamia suosikkejamme.

Whitesaturdayco

Norjalaisen Stefien pyörittämä Whitesaturdayco myy nättejä ja laadukkaita kirjanmerkkejä monenlaisilla piirrosaiheilla. Viimeisimpänä Stefie otti myyntiin myös makramee-solmeiltuja kirjanmerkkejä ja pieniä seinäkoristeita. Kauppa on nyt tauolla, mutta aiemmin Anniina on ostanut täältä muutamia kirjanmerkkejä ja seuraa aina innolla, mitä Stefie on suunnitellut.


InTheReads

Yhdysvalloissa asuva Lauren myy InTheReads-nimisessä Etsy-kaupassaan upeita puuvanerille painettuja kirjanmerkkejä, kirja-aiheisia karttoja ja erilaisia kirjoihin liittyviä pinssejä. Ulla on tilannut kaupasta yhden suosikkikirjanmerkeistään, Narnia-aiheisen merkin, jossa Lucy Pevensie seisoo metsässä lyhtypylvään juurella.


EpikPage

Miltä kuulostaisi sujauttaa oman suosikkikirjan lempihahmo merkiksi kirjan väliin? Magneettiset kirjojen ja televisiosarjojen hahmojen muotoiset kirjanmerkit ovat yksi puolalaisen EpikPage-kaupan söpöimmistä tuotteista.

Valikoimasta löytyy muun muassa Harry Potterin Voldemort ja Draco Malfoy, Stranger Thingsin Eleven ja Mike, Game of Thronesin Arya ja Cercei, useita supersankarihahmoja ja Disney-aiheisia kirjanmerkkejä. Näitä Ulla on himoinnut jo tovin, mutta ei ole vielä osannut päättää, tilaisiko itselleen Chewbacca vai Newt Scamander -kirjanmerkin.


Omahuoneshop

Viimeisimpänä vaan ei todellakaan vähäisimpänä meidän oma, vasta avattu Etsy-kauppamme Omahuoneshop! Kirjanmerkkien ja korttien tekeminen on ollut Anniinan pitkäaikainen haave ja nyt kauppa on laitettu aluille. Ensimmäiset tuotteet on Anniinan valokuvista tehtyjä auringonkukka-aiheisia kirjanmerkkejä. Jatkoa varten on paljon ideoita, joten pysyhän kuulolla ja kurkkaa meidän kauppaan!Oma huone

Ei kommentteja

Copyright © Oma huoneCREATED BY ThemeShine