Omahuone listaa parhaat kirjat ja podcastit pokerista

Parhaat pokeri -kirjat

Pokeri on peli, jossa on monia sääntöjä ja vivahteita. Pelin hallitseminen vie vuosia, mutta on olemassa joitakin kirjoja, jotka voivat auttaa sinua pääsemään alkuun tai parantamaan taitojasi. Tässä on kolme parasta pokerikirjaa
1) David Sklansky: The Theory of Poker 2) Doyle Brunson: Super System 2 3) Mike Caro: The Big Book of Poker Tells

Parhaat pokeri -podcastit

Pokerinpelaajat etsivät aina tapaa parantaa peliään. Yksi tapa on kuunnella pokeria käsitteleviä podcasteja. On olemassa monia erilaisia podcasteja, jotka käsittelevät pokerin kaikkia osa-alueita strategiasta, bluffaamisesta ja turnauksissa pelaamisesta. Tässä on joitakin parhaita pokeria käsitteleviä podcasteja: 1) Poker Night In America with Joe Stapleton 2) Poker Central Podcast 3) The Poker Edge with Joey Ingram 4) Run It Up Radio 5) Unibet Open Live Show 6) Cardplayer Lifestyle Podcast 7) Tournament Player’s Perspective 8 ) Tilt Nation 9 ) The Grinder 10 ) Heads Up Hold’em 11 ) Living the Dream 12 ) Thinking Outside the Box 13).- Mitä sinä lisäisit?

Hauska pelitarina

Yksi lempiharrastuksistani on pokerin pelaaminen, mutta ainoa ongelma siinä oli se, ettei minulla ollut ketään, jota vastaan pelata. Siinä Tom tuli kuvaan mukaan. Tom on ystävällinen kaveri, joka on aina valmis pelaamaan korttia tai kahta. Aloitimme pelaamalla nettipokeria, mutta kun huomasimme, kuinka monta tuntia pelin oppiminen vaatii, siirryimme perinteisempiin uhkapelimahdollisuuksiin, kuten blackjackiin ja rulettiin. Löysimme itsemme kasinoilta joka viikonloppu ja ystävystyimme pelikavereiden kanssa ympäri kaupunkia. Pian onni kuitenkin loppui ja olimme taas rahaton – joten päätimme sen sijaan pelata juomapelejä.

Leave a Comment