×

Oma huone on kirjallisuusmedia, jossa tarkastellaan kirjoja, kulttuuria ja kirjoittamista tuoreista ja kiinnostavista näkökulmista. Sivustoa ja podcastia luotsaavat toimittajat Anniina Nirhamo ja Ulla Lehtinen.

Osallistu lukupiiriin ja voita Niina Hakalahden kirjoitusharjoituskirja Syön aamupalaksi Eiffel-torneja

Haluaisitko sinäkin löytää kirjoittamisen rutiinin? Osallistu Oma huone -podcastin lukupiiriin ja voit voittaa Niina Hakalahden tuoreen harjoituskirjan Syön aamupalaksi Eiffel-torneja.

Lue jokin kirjoittamista käsittelevä kirja ja postaa sen herättämistä ajatuksista Instagramissa tägillä #omahuonelukupiiri.⁣

Voit pohtia postauksessasi esimerkiksi tällaisia kysymyksiä: Miksi kirjoittamiseen ryhtyminen on niin vaikeaa – vai onko se? Miten kirjoittamisen rutiinin voisi löytää? Miten päästä yli kirjoittamiseen vaikuttavista esteistä?Kaikkien lukupiiriin 25.4.2019 mennessä osallistuneiden kesken arvomme Niina Hakalahden viime vuonna julkaistun harjoituskirjan Syön aamupalaksi Eiffel-torneja. Veikeä ja inspiroiva kirjoittamisopas tarjoaa 104 erilaista harjoitusta – kaksi jokaiselle viikolle vuoden ympäri – sekä pohdittavaa harjoitusten oheen.

Otamme voittajaan yhteyttä Instagramin yksityisviestillä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla. ⁣
Oma huone

Ei kommentteja

Copyright © Oma huoneCREATED BY ThemeShine